Madlavning

Stenaldermorgenmad med skyr og blåbær

Inspireret af Thomas Rohde har vi forsøgt os med nedenstående morgenmad et par gange.

Det smager super lækkert og er rigt på proteiner 😉

Der bliver til to til tre pænt store portioner.

 

Ingredienser

  • 2 dl skyr
  • 2 dl græsk yoghurt 10 %
  • 200 g blåbær
  • 100 g hakkede nødder (mandler, valnødder, …)

 

Fremgangsmetode

Hvis bærene er frosne, så forberedes det aftenen før (minus nødderne) og stilles på køl. Det bør så tages ud i god tid, da det ellers er lige koldt nok.

Skyr og græsk yoghurt blandes og blåbærene vendes i.

Umiddelbart inden servering hakkes nødderne og drysses over.

 

Det er efterfølgende prøvet uden den græske yoghurt, og det fungerer fuldt ud ligeså godt, men med et lavere fedtindhold 🙂

 

 

Kilde til oprindelig opskrift: q.dk

Skriv et svar

Powered by: Wordpress