Madlavning

Spaghetti Carbonara

Ingredienser

  • 200 g spaghetti
  • 1 mellemstørrelse løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 pasteuriserede æg
  • ¼ L fløde – du vælger selv hvor “sund” den skal være
  • 250 g kvalitets bacon – eller den italienske pancetta, hvis du er en original 🙂
  • 250 g champignon
  • Friskrevet parmasan
  • En sjat hvidvin
  • Salt
  • Masser af friskkværnet peber!

Fremgangsmetode

  1. Sæt vand over til pasta
  2. Steg bacon – når det er halvfærdigt hælder du bacon op på et stykke køkkenrulle
  3. Kom salt og pasta i det kogende vand
  4. Hak løget og champignon
  5. Steg løg og champignon
  6. Mens løg og champignon steger, blandes fløde, æg, ca. 100 g parmesan, salt og peber til carbonara saucen
  7. Hæld bacon tilbage i panden med løg og champignon, og hæld evt. en sjat hvidvin ved – lad det koge lidt ind
  8. Når hvidvinen næsten er fordampet, slukker du for varmen og tilsætte carbonara saucen
  9. Hæld vandet fra pastaen og tilsæt den færdige og afdryppede pasta til retten
  10. Vend retten roligt rundt og lad evt. saucen tykne lidt

Noter

 

Skriv et svar

Powered by: Wordpress