Madlavning

Indiske kyllingeoverlår med mango raita og naanbrød

Ingredienser

1 kg Kyllingeoverlår
2 tsk. Garam Masala
1 tsk. Gurkemeje
1 tsk. Knust ingefær
1 stk. Fed hvidløg
1 tsk. Salt
2 spsk. Olie
1 Mangofrugt
0.5 Agurk
150 g Græsk yoghurt
0.5 bdt Mynte
1 spsk. Limesaft
Salt, peber

Fremgangsmåde

Bland garam masala, gurkemeje, limesaft, ingefær, knust hvidløg, salt og olie i en pose. Kom kyllingelårene i posen, luk og ryst grundigt så krydderblandingen fordeles godt. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i ca. 40 minutter. Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet og agurken i små tern og bland med yoghurt samt hakket mynte. Smag til med limesaft, salt og peber. Server raitaen til kyllingelårene sammen med kogte basmati ris og lune naanbrød.

Noter

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress