Ingredienser
700 g hakket oksekød
1 æg
1 gult løg
½ tsk tørret mynte
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt allehånde
6 spsk hakket frisk kruspersille
3 spsk hakket frisk koriander
½ tsk cayennepeber
1 tsk salt
Smagsneutral olie til stegning
Fremgangsmåde
1) Riv løgene på et groft rivejern
2) Hak krydderurterne fint
3) Bland krydderurter og løg med de øvrige ingredienser til en fars, som du efterfølgende lader hvile i køleskabet i ca. ½ time
4) Varm en pande op med olivenolie
5) Form frikadellerne med en spiseske, som du dypper i et glas vand, før du former hver enkelte frikadelle
6) Kom frikadellerne direkte på panden, efterhånden som du former dem og lad dem stege ved middelstærk varme i ca 12-15 minutter, hvor de vendes undervejs
Noter