Ikke kategoriseret

Porre-/bacontærte

Ingredienser

  • Tærtedej
  • Et bundt porrer
  • En pakke bacon i tern
  • 4 æg
  • 1,5 dl. creme Fraiche
  • Evt. revet ost

Fremgangsmetode

Tærtefadet smøres med smør og bunder lægges i.

Prik bunden med en gaffel og bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader, indtil den så småt begynder at tage farve.

Rens porrerne og skær dem i ringe. Steg baconen gyldent og tag det af. Steg nu porrerne i baconfedtet. Bacon og porrer fordeles i tærtebunden.

Rør æggemassen sammen af 4 æg og ca. 1,5 dl. creme fraiche. Der kan evt. kommes lidt revet ost i æggemassen.

Fordel æggemassen over fyldet. Hvis fyldet ikke dækkes, kan der laves en portion æggemasse mere.

Bag tærten ved 200 grader i ca. 25 minutter eller indtil den er gylden på toppen.

Noter

Comments are closed.

Powered by: Wordpress