Ingredienser
1 kg Kyllingeoverlår
2 tsk. Garam Masala
1 tsk. Gurkemeje
1 tsk. Knust ingefær
1 stk. Fed hvidløg
1 tsk. Salt
2 spsk. Olie
1 Mangofrugt
0.5 Agurk
150 g Græsk yoghurt
0.5 bdt Mynte
1 spsk. Limesaft
Salt, peber
Fremgangsmåde
Bland garam masala, gurkemeje, limesaft, ingefær, knust hvidløg, salt og olie i en pose. Kom kyllingelårene i posen, luk og ryst grundigt så krydderblandingen fordeles godt. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i ca. 40 minutter. Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet og agurken i små tern og bland med yoghurt samt hakket mynte. Smag til med limesaft, salt og peber. Server raitaen til kyllingelårene sammen med kogte basmati ris og lune naanbrød.
Noter