Ikke kategoriseret

Vegetarlasagne

Ingredienser

  • 12 lasagneplader
  • 125 g frisk mozzarella
  • 1 glas bechamélsauce
Spinatblanding
  • 250 g spinat  fra frost
  • 200 g hytteost
Bolognese sauce
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • ½ squash
  • 500-600 g tomater (evt. en dåse hakkede tomater)
  • 2 tsk citronsaft 
  • 1 lille dåse tomatpuré 
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • Timian
  • laurbærblade
  • revet muskanød
  • salt

Fremgangsmetode

  • Grøntsagerne hakkes fint og steges i smør eller olie i den angivne rækkefølge under ingredienser.
  • Kom tomaterne i og tilsæt derefter, citronsaft, tomatpuré, grøntsagsbouillon, timian, revet muskatnød. Tilsæt også laurbærblade som koger med hele og fjernes til sidst.
  • Lad saucen småkoge uden låg på i cirka 5 minutter til det er en tyk sauce.
  • Lasagnen samles nu i et ovnfast fad efter nedenstående rækkefølge:
  • Rækkefølgen på lagene. Start nedefra med nummer 1.
    • 12: Mozzarella i mindre stykker
    • 11:Béchamelsauce
    • 10:Lasagneplader
    • 9: Bolognese sauce
    • 8: Lasagneplader
    • 7: Bechamelsauce
    • 6: Spinat/hytteostblanding
    • 5: Lasagneplader
    • 4: Mozzarella i mindre stykker
    • 3: Bolognese sauce
    • 2: Lasagneplader
    • 1: Béchamelsauce
  • Lasagnen bages i ovnen ved 225 grader i cirka 30-40 minutter. Gerne i et højt fad.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress