Ingredienser kage
½ l. mælk
4 spsk. Nescafe (pulveret – ikke færdig kaffe)
400 g. sukker
450 g. hvedemel
4 tsk. bagepulver
100 g. smeltet smør
Ingredienser glasur
100 g. smør
75 g. brun farin
2 spsk. mælk
100 g. flormelis
½ tsk. vaniljepulver – hvis man bruger vaniljesukker skal der 2 tsk. i
Endvidere 50 g. mørk chokolade
Kagen
Nescafe opløses i den kolde mælk.
Sukker, mel og bagepulver blandes.
Hæld de tørre ingredienser op i mælken sammen med det smeltede smør og rør kagen sammen.
Kom dejen i en bageform på 25 x 35 cm.
Bages ved 175 grader i ca. 35 minutter.
Køler ned i formen på en rist.
Glasuren
Smør, brun farin og mælk kommes i en gryde og koger igennem et par minutter.
Gryden tages fra varmen og flormelis røres i.
Bredes ud over den kolde kage.
Chokoladen smeltes og sprøjtes ud over kagen.