Madlavning

Kaffekage

Ingredienser kage
½ l. mælk
4 spsk. Nescafe (pulveret – ikke færdig kaffe)
400 g. sukker
450 g. hvedemel
4 tsk. bagepulver
100 g. smeltet smør

Ingredienser glasur
100 g. smør
75 g. brun farin
2 spsk. mælk
100 g. flormelis
½ tsk. vaniljepulver – hvis man bruger vaniljesukker skal der 2 tsk. i

Endvidere 50 g. mørk chokolade

Kagen
Nescafe opløses i den kolde mælk.

Sukker, mel og bagepulver blandes.

Hæld de tørre ingredienser op i mælken sammen med det smeltede smør og rør kagen sammen.

Kom dejen i en bageform på 25 x 35 cm.

Bages ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Køler ned i formen på en rist.

Glasuren
Smør, brun farin og mælk kommes i en gryde og koger igennem et par minutter.

Gryden tages fra varmen og flormelis røres i.

Bredes ud over den kolde kage.

Chokoladen smeltes og sprøjtes ud over kagen.

Skriv et svar

Powered by: Wordpress