Madlavning

Pannacotta med hvid chokolade

Ingredienser (4-6 portioner)

  • 1/2 l piskefløde
  • 75 g hvid chokolade (fx Valrhona Ivoire)
  • 60 g sukker
  • 1 stang god vanille
  • 3 blade husblas

 

Fremgangsmåde

Kø fløde, sukker, halvdelen af vinillekornene og bælgen fra vanillestangen i en gryde, og lad det småkoge ved svag varme i ti minutter.

Tag det af varmen og fjern vanillebælgen.

Hak chokoladen fint, kom den i en stor skål, og hæld forsigtigt fløden over under omrøring.

Udblød husblassen i koldt vand, vrid den fri for væde, og pisk den i den varme fløde.

Hæld cremen i små glas og stil dem på køl i mindst to timer.

 

Vi har lavet det med en kold hindbærsirup på toppen. Smager fantastisk 😉

 

 

Kilde: Femina

Skriv et svar

Powered by: Wordpress