Madlavning

Fisk og spinat i kokosmælk

Ingredienser:

(4 personer)

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • olie til stegning
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1-2 dl vand
  • 1/2-1 spsk. sambal oelek
  • 4-500 gr torsk eller sejfillet
  • 200 g rejer
  • ca. 20 blade frisk spinat
  • salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg i små terninger. Svits dem klare i olie i en fladbundet gryde eller sauter pande. Tilsæt sambal oelek og rør rundt og kom kokosmælk og 1 dl vand ved. Lad det simere 5-10 min.

Dup fisken tør og skær den i passende stykker. Læg dem i gryden, så de dækkes af saucen. Giv dem 5-10 min., så de er faste.

Skyld spinatten og riv bladene i stykker. Læg dem ned ovenpå fisken efter 5 min og tryk dem lidt ned i saucen. De skal dække hele overfladen. Efter 4-5 min. drysses rejerne over. Drys let med salt og peber. Lad det varme igennem 3-4 min. Server med løse ris og gerne et glas hvidvin.

Skriv et svar

Powered by: Wordpress