Ingredienser
2 røde chili
2 fed hvidløg
2 spsk. finthakket ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 liter vand + hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
1 spsk. fishsauce
400 gram kyllingebryst
3 forårsløg
1 lime
2 spsk. hakket koriander
150-200 gram ægnudler
Fremgangsmåde:
Sæt en liter vand over og læg nudlerne i, når vandet koger.Sluk og lad nudlerne trække i 5 minutter.
Skær herefter kyllingebrystet i små suppevenlige stykker. Hak herefter chili, hvidløg og ingefær og svits det kort sammen med gurkemeje i en suppegryde inden kyllingekødet tilføjes og svits det hele i et par minutter.
Vand, bouillon, kokosmælk og fishsauce tilsættes og suppen varmes op under låg.Lad det stå og simre i ca. 10 minutter inden hakket koriander, forårsløg skåret i tynde ringe og saften fra en lime tilsættes. Hæld nudlerne i suppen som det allersidste og server suppen rygende varm.
Server evt. lidt godt brød til.
God appetit !