Ikke kategoriseret

Thaisuppe med frisk chili, hvidløg, ingefær og koriander

Ingredienser

2 røde chili

2 fed hvidløg

2 spsk. finthakket ingefær

1 tsk. gurkemeje

1 liter vand + hønsebouillon

1 dåse kokosmælk

1 spsk. fishsauce

400 gram kyllingebryst

3 forårsløg

1 lime

2 spsk. hakket koriander

150-200 gram ægnudler

 

Fremgangsmåde:

Sæt en liter vand over og læg nudlerne i, når vandet koger.Sluk og lad nudlerne trække i 5 minutter.

Skær herefter kyllingebrystet i små suppevenlige stykker. Hak herefter chili, hvidløg og ingefær og svits det kort sammen med gurkemeje i en suppegryde inden kyllingekødet tilføjes og svits det hele i et par minutter.

Vand, bouillon, kokosmælk og fishsauce tilsættes og suppen varmes op under låg.Lad det stå og simre i ca. 10 minutter inden hakket koriander, forårsløg skåret i tynde ringe og saften fra en lime tilsættes. Hæld nudlerne i suppen som det allersidste og server suppen rygende varm.

Server evt. lidt godt brød til.

God appetit !

 

Skriv et svar

Powered by: Wordpress