Madlavning

Grillede asparges med hvidløgssmør, parmesan og ristede mandler

Ingredienser

  • 1 bundt asparges
  • 50 g blødt smør
  • 2 fed hvidløg finthakket eller revet
  • 50 g fintrevet parmesan
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld ristede hakkede mandler
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1. Bland smørret sammen med hvidløg og parmesan

2. Bræk den træede ende af aspargesene.

3. Fordel smørret på aspargesene og grill dem på grillen, gerne i en grillbakke, så de kan ligge og syde i smørret. Du kan også lave dem i ovnen: Fordel dem her på en bageplade beklædt med bagepapir og kom klatter af smørret ovenpå og steg dem i 5-10 minutter ved 200 grader til smørret er smeltet.

4. Dryp med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber og drys med parmesan og hakkede nødder inden servering.

Noter

 

Kilde: madbanditten.dk

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress